×

Новий годинник Casio MRG-B5000R. Флагман бренду удароміцного годинника G-SHOCK

Нове доповнення до флагманської лінійки бренду G-SHOCK.

Вишукані поліролі, більш ніж готові до активного використання

ТОКІО, 1 грудня 2023 р. - Компанія Casio Computer Co., Ltd. оголосила сьогодні про випуск нового доповнення до лінійки MR-G, флагмана бренду ударостійкого годинника G-SHOCK. Нові MRG-B5000R успадкували культову форму першого G-SHOCK, що символізує походження бренду, і оснащені дуже зручним ремінцем Dura Soft.

 

MRG-B5000R

Заснована на концепції створення «найміцнішого годинника», лінія MR-G займає вершину бренду G-SHOCK, поєднуючи в собі найсучасніші технології та майстерні методи обробки металу. Оригінальний годинник MRG-B5000, який успадкував культову форму оригінальних G-SHOCK, був випущений в 2022 році. Завдяки безелю з технологією Multi-Guard, що забезпечує точне полірування, у годиннику використовувалися новітні матеріали, у тому числі COBARION®, надтвердий матеріал. сплав, оброблений майстерним поліруванням. Завдяки таким функціям вони виявились дуже популярними як флагманська модель бренду G-SHOCK.

MRG-B5000R

Нові наручні годинники MRG-B5000R створені на основі моделі MRG-B5000 та оснащені м'яким та зручним ремінцем Dura Soft, який забезпечує гнучкість та простоту використання, що відповідає флагманській лінійці бренду G-SHOCK, та забезпечує придатність як для офіційних заходів, так і для активних ситуацій . Ремінець Dura Soft забезпечує надійну стійкість до знебарвлення, утворення плям та руйнування з часом, а формування титанових компонентів також підвищує міцність з'єднання ремінця з корпусом. Ремінець має м'яку, зручну текстуру, що забезпечує щільну посадку навіть при важких навантаженнях. Триразова титанова застібка, що дозволяє одним дотиком, надає дизайну стильного вигляду.

Дизайн годинника – данина поваги кольоровій гамі DW-5000C-1B, версії найперших G-SHOCK із золотими акцентами. На корпус нанесено алмазоподібне вуглецеве (DLC) покриття, а на бічні кнопки – золоте IP-покриття. Особа також має золоті акценти. Ремінець включає текстуровані візерунки, які успадкували мотиви дизайну, які все ще актуальні з часів першого G-SHOCK, включаючи символи «SHOCK RESIST» і цегляний візерунок. Успадкувавши елементи дизайну оригінальної моделі, годинник поєднує в собі характерну для G-SHOCK міцність і красу зі своїм власним зовнішнім виглядом.

Безель, що складається з 25 частин, забезпечує точне полірування до найдрібніших деталей.

Колірна гама віддає шану версії DW-5000C-1B найпершого G-SHOCK із золотими акцентами.


Комунікація:

Стандартний

Bluetooth® з низьким енергоспоживанням

Діапазон сигналу:

До 2 метрів (може відрізнятися залежно від навколишніх умов)

 

Світовий час:

5 світових часів, вибраних з 39 міст (39 часових поясів, * автоматичне перемикання на літній час (DST)) та всесвітній координований час, перемикання міст на домашній/світовий час.

* Можливе оновлення при підключенні до смартфону.

 

Секундомір:

1/100 секунди (від 00:00:00 до 59:59:99) / 1 секунда (від 1:00:00 до 23:59:59); час виміру: 23:59’59,99"; режими виміру: минулий час, проміжний час, час за 1-е та 2-е місця

 

Таймер зворотного відліку:

Одиниця виміру: 1 секунда (максимум 24 години)

Сигнали:

5 щоденних будильників (включаючи 1 повтор); погодинний сигнал часу

Функції мобільного зв'язку*1

(Бездротове з'єднання з пристроями Bluetooth®)

Автоматичне коригування часу

Просте налаштування годинника

Приблизно 300 міст світового часу + додана користувачем точка

Час та місце

Нагадування

Відображення статусу годинника

Самоперевірка

Пошук телефону

Сертифікат Преміальної виробничої лінії*

*Перегляньте сертифікат Premium Production Line у додатку.

Інші функції

Попередження про низький заряд батареї, енергозбереження, повний автоматичний календар, 12/24-годинний формат; ), повне автоматичне світлодіодне підсвічування (Super Illuminator та післясвічення: 2/4 секунди, поступова поява/загасання післясвічення)

Джерело живлення:

Tough Solar power system (система сонячної зарядки)

Безперервна робота

Приблизно через 10 місяців після повного заряджання при використанні всіх функцій, але без сонячної зарядки.

Близько 22 місяців при включеній функції енергозбереження після повної зарядки

Розмір корпусу

49,4 × 43,2 × 12,9 мм

Загальна вага

Прибл. 103г